Beeldend

Mijn beeldend werk omvat meerdere technieken en stijlen. Al het werk dat ik hier presenteer heeft nog geen bestemming gevonden. Voor een bredere indruk van mijn scheppen zie de diashow onder de knop werkMaatwerk.
De aparte werken kunnen via de diashow worden opgeroepen. Waarbij ik altijd een impressieve beschrijving van het werk en een beschrijving van grootte, materiaal en ontstaansjaar bijvoeg. In de dia is er altijd een link naar de individuele pagina waar ik het werk nader beschrijf. Bij sommige werken zijn er ook links naar teksten die ik over een werk heb geschreven. Naast de diashow is mijn werk ook thematisch toegankelijk over ... hier link naar productcathegorien als mogelijk ...

 

De prijzen van mijn werk zijn niet vast. Ik ga ervan uit dat de prijs die je als beschouwer betaald, een token van waardering is vanuit de beschouwer naar de schepper van het kunstwerk. De ontroering die een kunstwerk te weeg brengt is toch niet in geldelijke waarden uit te drukken. Deze waarde is voor iedereen weer anders. Vandaar ben ik tot de overtuiging gekomen, dat ik de prijzen wil vrijlaten. Als je geïnteresseerd bent in een van de werken, dan laat mij weten wat het je waard is. Ik ga in basis ervan uit dat de prijs die iemand willens is om een werk van mij te kopen, de prijs is die het waard maakt mijn kunst te kunnen bezitten. Samen komen we er wel uit!
Wil je meer weten over de gedachte hierachter zie hier!