Boetelingensneeuw

Boetelingensneeuw

Twan van’t Schip laat zich insneeuwen op een eenzaam gelegen hut in de Alpen. In een dagelijkse overlebensstrijd tegen sneeuw, ijs en kou probeert hij de gebeurtenissen van de zomer daarvoor te verwerken en in een context te zeggen. Hij hoopt daarmee weer een perspectief te ontwikkelen hoe hij verder moet gaan, want in de zomer heeft Twan dingen gedaan waarvan hij nooit had gedacht dat hij ze zou kunnen doen en het zijn Twan dingen overkomen, die hij zijn ergste vijand niet zou toewensen.
Boetelingensneeuw is geschreven tussen 1998 en 2004. Het is mijn eerste roman in het Nederlands.

Leesvoorbeelden:
begin
op de alp
actie
reflectie
Boetelingensneuuw is gedrukt op houtvrij papier en gelijmd met een soft-cover inband.

SKU: bs-nl. Categorie: .

Product Description

Boetelingensneeuw is te verkrijgen door 35.- Euro over te maken op mijn bankrekening. Dan zal ik de roman zo spoedig mogelijk toesturen. Dit bedrag is incl. verzendkosten in Nederland.

Er is ook een luxe versie van boetelingensneeuw, waar het titelblad een afdruk van de ets ‘huis’ is die ik voor ieder boek apart maak. Deze versie kost minimaal 95.- . Ook dit kan besteld worden door het bedrag over te maken naar mijn bankrekening.

Vermeld daarbij duidelijk het afleveradres, zodat het boek op de goede plek terecht komt. Natuurlijk zet ik ook graag een opdracht voor de lezer in het boek. Zet dan graag de detailwensen in onderstaand contactformulier.

Overmaakgegevens: bankrekening:  IBAN:  NL70INGB0005987346 BIC: INGBNL2A ten name van M. Läubli, Amsterdam Nederland

Wenst u meer informatie over dit object of boek, verstuur dan onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht